Om oss

Garnbutikken Fortuna

På Løkken Verk i Trøndelag, ca 7 mil sør for Trondheim, ligger vårt lille garnfargeri og garnbutikk. Vi har etablert oss som en garndestinasjon som folk reiser langt for å besøke. Her møter du meg, Ellen, og mitt team av medarbeidere, Marit, Ann Kristin og Reidar.

Garnbutikken Fortuna håndfarger eget garn etter inspirasjon fra gruve- og lokalhistorien her på Løkken Verk. Selve butikken har store lokaler, og har mange unike leverandører fra hele verden, med et høyt fokus på kvalitet, design og håndverk. 

På Garnbutikken Fortuna finner du et større område for arrangement og kurs samt et bredt utvalg i hyllene. Vil du bli bedre kjent med butikken, og oss som driver virksomheten, kan du følge strikkepodcasten vår på Youtube: Garnbutikken Fortuna

Velkommen til oss!

 

Fargeriet 

Vårt eget garnfargeri er etablert i samme lokalet som butikken, og fikk en utvidelse i mai 2021. Utvidelsen gjør at vi nå leverer håndfarget garn, ikke bare til egen butikk, men også til andre butikker i Norge.

Vi er nøye på utvelgelsen av leverandører til fargeriet, og så langt farger vi på norsk ull levert fra Hillesvåg Ullvarefabrikk og flere typer fra en engelsk leverandør, Chester Wool Co. 

Ønsker du lese mer om våre leverandører finner du de her:

Hillesvåg Ullvarefabrikk 

Chester Wool Co